Nye jordparceller

Her på siden kan du læse mere om, hvordan DinBOLI arbejder med jordstykker, og hvad vi kan gøre for dig, hvis du har en grund eller et jordstykke du gerne vil have noget mere ud af. Vi har mange års erfaring inden for området og et stort kendskab til ansøgninger, tilladelser og reglementer. Vi tager hånd om din sag, så du kan bevare den gode mavefornemmelse, mens du kaster dig ud i nye eventyrer.

Vi er eksperter i dine muligheder. Hos DinBOLI er vi eksperter i at udvikle jordstykker til attraktive boligområder. Derfor hører vi også rigtig gerne fra dig, hvis du skulle ligge inde med et dejligt jordstykke, hvor der er mulighed for udvikling til boligområde. Her henvender vi os både til dig som privatperson, men også hvis du i professionelt regi går med spændende tanker om at udnytte specifikke jordstykker. Når vi bygger boliger, skal både boligerne og det færdige boligområde afstemmes og udvikles med respekt for områdets øvrige arkitektur og prisniveau. Det betyder, at vi hos DinBOLI udvikler boliger og områder, der passer til det pågældende områdes efterspørgsel. Det synes vi giver mest mening.

Det kan være en administrativ tung og omstændig proces at udvikle jord til boligområde. Ønsker du fx at udvikle noget af din jord, skal der bl.a. laves screeninger og skrives ansøgninger til kommunen. Her skal man være meget opmærksom på lokal- og kommuneplaner samt bygningsreglementer. Der kan opstå mange problemstillinger, som der skal tages højde for – og det er helt essentielt for processen, at udfordringerne overvejes nøje.

Skal du være vores nye samarbejde?

Hos DinBOLI har vi stor erfaring med hvilke faldgruber, der kan være i den administrative proces. Vi leder altid efter nye partnerskaber og samarbejder. Måske står du med et spændende stykke jord, men kan ikke overskue processen. Måske står du som investor i et interessant byggeprojekt. Måske leder du efter tillidsfuld og kyndig rådgivning indenfor området. Vi har mange års erfaring med udvikling af jorder og indhentning af byggetilladelser i Østjylland, og kan derfor give dig en kompetent vejledning. Kontakt os endelig – så finder vi en oplagt og overskuelig løsning sammen.

Drømmer du om at investere?

Ønsker du at investere i nybyggerier på endnu ubebyggede boliggrunde eller jordstykker, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi samarbejder godt på tværs af brancher og har mange års erfaring med at arbejde med investorer og ejendomsmæglere, som ønsker at være med til at udvikle attraktive boligområder. Kontakt os, og hør om dine muligheder for at investere i boliger i naturskønne områder, i forstadens favnende miljø eller måske i midtbyens bankende hjerte. Uanset lokation, så sætter DinBOLI kvaliteten, håndværket og arkitekturen i højsædet.

Projekt: Horsegård

Horsegård har eksisteret siden 1600-tallet, og det skal den fortsat blive ved med. Vi hos DinBOLI A/S glæder os til at skabe en eksklusiv og skøn bydel til gavn for hele byen, hvor 54 nye familier og en ny kommunal daginstitution skriver videre på Horsegårds historie.

Denne solrige sydvest-vendte udstykning omringes af grøn natur med udsigt til moseområde med rigt dyreliv – og samtidig er den omgivet af børnevenlige stisystemer. Den er noget ganske særligt, og vi glæder os rigtig meget til at opfylde boligdrømme her. Horsegård kommer til at rumme en god variation af grundtyper og arkitekttegnede villaer, så der er en bolig til stort set alles behov og ønsker.

Galten ligger i Skanderborg kommune – midt imellem Aarhus og Silkeborg med direkte motorvej. Galten er en af Danmarks mest voksende byer og byder bl.a. på et rigt lokal- og foreningsliv, handelsbutikker i vækst, supermarkeder, bibliotek og to gode skoler. En by i fremgang, og nu tager vi endnu et skridt i samme retning med denne nye familievenlige udstykningsplan.

Horsegård, som er navnet på den gård jorden er udstykket fra, bliver lavet om til dagsinstitution med plads til 130 børn. Gården og jorden har tilhørt samme slægt i over 200 år, og vi har i tæt dialog med tidligere ejer lavet en lokalplan, der giver mening for Galtens udvikling og bevaring af den omkringliggende skønne natur.

Udstykningen byder på en velovervejet kombination af store villagrunde med individuelle ønsker for køber, hvor man har mulighed for at bygge en fritliggende villa – dog på de mindre grunde op til 170 m² i h.t. lokalplanen. Der bygges også dobbelthuse på udstykningen.

Projekt: Kirstinelund

Denne udstykning i Harlev Syd er noget ganske særligt, og vi glæder os rigtig meget til at opfylde boligdrømme her. Kirstinelund kommer til at rumme en god variation af grundtyper og arkitekttegnede villaer, så der er en bolig til stort set alles behov og ønsker.

Harlev Syd ligger i Aarhus kommune og er en by i vækst, der rummer alt fra skøn natur, rigt foreningsliv, gode daginstitutioner og skoler, aktivt lokalsamfund og meget mere. Med kun få minutter til både E45 og Herningmotorvejen samt en pendlerafstand på blot 10 minutter til Aarhus, er Harlev Syd et oplagt sted at bo for mange. Dette afspejler sig i den stigende demografi i området, hvor især børnefamilier og førstegangskøbere får sine drømme opfyldt med villa og have.

Gården har tilhørt samme familie i over 100 år, og DinBOLI har i tæt dialog med tidligere ejer, lavet en lokalplan til størst gavn for Harlev – med stor fokus på fællesskabet. Køber man en grund på Kirstinelund, får man nemlig også en anpart i et stort flot fælleshus.

Udstykningen kommer til at byde på en velovervejet kombination af store villagrunde med individuelle ønsker for køber, dobbelthuse og et spændende nyt koncept; kompaktgrunde. Her har man mulighed for at bygge en fritliggende villa på 130-175 m2, plus carport/garage, på en mindre grund. Konceptet tilbyder derved en overskuelig have – uden at gå på kompromis med boligens kvadratmeter eller arkitektur.