Rekordoverskud driver bæredygtig Innovation hos DinBOLI A/S

Det er med stolthed, at vi ser tilbage på et produktivt år med et rekordoverskud på mere end 14 millioner kroner før skat. I et år hvor vi har afleveret et nyt hus hver uge, har vores dedikerede team ikke blot skabt imponerende resultater, men har også blikket fast rettet mod en bæredygtig fremtid.

”Vi har i de seneste år haft særligt fokus på bæredygtighed og arkitektur, og vi udvikler og tester mange nye materialer, byggeformer og -processer for at bringe både den gode kvalitet og spændende fornyelse med ind i fremtiden. Årets positive resultat giver os midlerne til yderligere at investere i denne proces”, siger direktør og bygmester Allan Laursen

”Vi har haft et godt år, og det er vi både glade og stolte af, men vi ved godt at laurbær slet ikke kan tåle, at man hviler på dem. Så vi holder fokus på at skærpe konkurrenceevnen på den lange bane, og sørge for at både kunder og medarbejdere er glade og tilfredse. Vores fundament er i orden med fantastiske engagerede og dygtige medarbejdere og et helt unikt byggehold. I sidste ende handler det simpelthen om det” slutter direktør Allan Laursen.

Få yderligere information om vores årsregnskab for 2023 i nedenstående link

https://www.proff.dk/roller/dinboli-as/galten/arkitekttjenester/GX46U8I07U5