Udstillingshuse - lad jer inspirere

Vi bygger huse der holder, hvor du kan nyde livet med de mennesker, som du holder af. Og i vores udstillingshuse kan du se vores bud på familiehuse, hvor vi gerne selv ville bo.

Når du har fundet den perfekte grund, som skal sætte rammerne for din og din families fremtid, er der mange naturlige overvejelser. Her er vores erfaring en fordel, når vi sammen visualiserer jeres drømmebolig og går i gang med forberedelserne. Som bygherre har du mange muligheder, og vi kan levere mange innovative løsninger. Derfor har vi opført og indrettet udstillingshuse, hvor I kan lade dig inspirere og se de mange muligheder. Husene fremvises efter aftale, så I kan få svar på jeres spørgsmål fra en af vores kompetente medarbejdere.

Udstillingshuse hvor du kan mærke fremtiden

Hos DinBOLI spiller innovation og bæredygtighed en stor rolle, når vi opfører arkitekttegnede huse efter danske håndværkstraditioner, hvor der altid er fokus på kvalitet. Vi glæder os til at byde jer velkommen i et af vores udstillingshuse, hvor I f.eks. kan se jeres muligheder for et hjem med en grønnere profil. Vi har stor viden om grønne løsninger, og vi arbejder aktivt med innovative teknologier, så vi løbende kan præsentere vores kunder for nye bæredygtige muligheder.


Gubsøtoften 80, 8600 Silkeborg

Udstillingshuset holder åbent efter aftale . Kontakt os for en uforpligtende fremvisning.

Arkitekten skulle tilpasse sig en udfordrende grund, med en markant skråning, samtidig med at den skønne udsigt over det kuperede landskab mod nord.

Der arbejdes i den klassiske Funkis arkitektur der er kendetegnet ved stramme, minimalistiske linjer.

Det moderne byggeri er udfordret på bæredygtighed hvorfor vi her arbejdet med en mere bæredygtig facadebeklædning end den traditionelle mursten – skærmtegl.

I kombination med solcelleanlægget giver det vores kommende udstillingshus en grønnere profil.

Huset er grundlæggende delt op i 3 zoner.

Børneafdelingen er indrettet med en overdækket entre med garderobe, bryggers med udgang til den integrerede carport. Endvidere 2 rummelige børneværelser og et skønt badeværelse.

4 trin ned i køkken-alrummet – nu åbner huset sig virkeligt op, med en imponerede loftshøjde på mere end 330 cm.

Centralt i køkkenet er alkoven placeret, hvilken er i ”høj kurs” hos børnefamilien – det er den perfekte plads til husets mindste når mor og far kokkererer.  Fra køkkenet er der også en ”skjult” indgang til stort depotrum.

Forældreafdelingen er med godt kontor, soveværelse med direkte adgang til badeværelse og WIC. I WIC er der endvidere etableret trappestige et ”kuffert” rum, hvilket giver god opbevaringsplads til julepynt, vintertøj m.v.

Vi arbejder med det gode indeklima ved at have de store vinduespartier mod nord, hvilket kombineret med ventilationsanlægget og de fjernbetjente ovenlysvindue og høje vindue i stue, resulterer i et indeklima der ikke overopheder – hvilket kan være et stort problem i moderne byggeri.  

De naturskønne omgivelser trækkes ind i boligen via store vinduespartier. Udgangen til den store træterrasse sikre sammenhæng mellem ude- og indeliv ligesom dennes placering sikrer at man kan nyde den sidste aftensol samtidig med, at udsigten nydes

Besøg vores udstillingshuse

Vil du se, hvordan du kommer til at bo? Hos DinBOLI sælger vi os selv på at bygge huse, vi også gerne selv vil bo i. Disse huse kan du og din familie få et indblik i. Vi har flere spændende udstillingshuse, som du er velkommen til at besøge. Disse showhuse lader dig drømme og være realistisk på samme tid. Du kan gå på opdagelse og opleve de mange muligheder.


Udstillingshus med muligheder

Som kommende nybygger er det vigtigt at tage ud og se mulighederne. Vores udstillingshus er måske ét af flere, som du besøger. Hvad kan du bruge besøget til? Det skal vi sige dig. Du kan:

  • Få en visualisering af boligen
  • Se nærmere på materialerne
  • Få en idé til din plantegning
  • Udleve dine boligdrømme
  • Finde ud af hvad du ikke er til

Selvom udstillingshuset ikke er 100% dét, du drømmer om, gør huset det lidt lettere at forestille sig de sidste 10 eller 20%. Står du i det store og åbne køkkenalrum, kan du bedre se, hvordan den nye farve på køkkenet eller den anden nuance på gulvet, kommer til udtryk – end hvis vi blot viste dig det på en tegning.

Vores udstillingshuse er typisk åbne i weekenden. Det kan du læse mere om her på hjemmesiden.

Grønne udstillingshuse med fremtiden i fokus

De fleste har i dag en idé om et energirigtigt og miljøvenligt hus. Når du bygger nyt, kan du selv være med til at sætte dit præg på disse aspekter helt ned til de mindste detaljer. Vores udstillingshuse gør det muligt for dig at opleve de mange bæredygtige løsninger, vi bygger med. De mere klimavenlige teglsten, det energibesparende solcelleanlæg og de optimalt udnyttede kvadratmeter i boligen.

Lad os invitere dig ind i vores udstillings hus

Vores udstillingshuse er for dig. Vi har bygget huse, vi selv gerne vil bo i. Men det er dig, der skal bruge dem til at udleve dine egne boligdrømme. Om det er med bæredygtighed i højsæde, fokus på familiehygge, arkitektoniske detaljer eller en god blanding af det hele. I vores showhuse får du masser af inspiration, du kan tage med dig hjem og bygge videre på boligdrømmene. Find ud af, om du er til store vinduespartier, forældreafdeling eller ovenlysvinduer.

DinBOLI byder dig velkommen. Tag på udflugt og kom i gang med nybyggerdrømmen allerede næste weekend.