Udstillingshuse

Horsegård 36, skjørringvej, Galten

Udstillingshuset er åben hver søndag fra 12.00 – 13.00.

Vores nye udstillingshus er et klassisk længe hus med ensidig taghældning. Huset består af to børneværelser, soveværelse og kontor samt et dejligt køkkenalrum, dertil følger to badeværelser og et rummeligt bryggers.

Huset er opført i en flot funkis stil med lyse mursten. Husets gangparti trækker naturligt sollys ind via ovenlysvinduer fra VELUX.

Huset ligger på Horsegård 36, Galten, indgang via Syvtallet fra Skjørringvej (følg skiltene)

Gubsøtoften, Silkeborg
- Forventes åben i foråret 2023

Til vores næste udstillingshus har arkitekten skulle tilpasse sig en udfordrende grund, med en markant skråning, samtidig med at den skønne udsigt over det kuperede landskab mod nord.

Der arbejdes i den klassiske Funkis arkitektur der er kendetegnet ved stramme, minimalistiske linjer.

Det moderne byggeri er udfordret på bæredygtighed hvorfor vi her arbejdet med en mere bæredygtig facadebeklædning end den traditionelle mursten – skærmtegl.

I kombination med solcelleanlægget giver det vores kommende udstillingshus en grønnere profil.

Huset er grundlæggende delt op i 3 zoner.

Børneafdelingen er indrettet med en overdækket entre med garderobe, bryggers med udgang til den integrerede carport. Endvidere 2 rummelige børneværelser og et skønt badeværelse.

4 trin ned i køkken-alrummet – nu åbner huset sig virkeligt op, med en imponerede loftshøjde på mere end 330 cm.

Centralt i køkkenet er alkoven placeret, hvilken er i ”høj kurs” hos børnefamilien – det er den perfekte plads til husets mindste når mor og far kokkererer.  Fra køkkenet er der også en ”skjult” indgang til stort depotrum.

Forældreafdelingen er med godt kontor, soveværelse med direkte adgang til badeværelse og WIC. I WIC er der endvidere etableret trappestige et ”kuffert” rum, hvilket giver god opbevaringsplads til julepynt, vintertøj m.v.

Vi arbejder med det gode indeklima ved at have de store vinduespartier mod nord, hvilket kombineret med ventilationsanlægget og de fjernbetjente ovenlysvindue og høje vindue i stue, resulterer i et indeklima der ikke overopheder – hvilket kan være et stort problem i moderne byggeri.  

De naturskønne omgivelser trækkes ind i boligen via store vinduespartier. Udgangen til den store træterrasse sikre sammenhæng mellem ude- og indeliv ligesom dennes placering sikrer at man kan nyde den sidste aftensol samtidig med, at udsigten nydes.

Glæd dig til vores nye udstillingshus, Gubsøtoften 80. Vi forventer at åbne udstillingshuset inden påske næste år.

Udstillingshuse - lad jer inspirere

Vi bygger huse der holder, hvor du kan nyde livet med de mennesker, som du holder af. Og i vores udstillingshuse kan du se vores bud på familiehuse, hvor vi gerne selv ville bo.

Når du har fundet den perfekte grund, som skal sætte rammerne for din og din families fremtid, er der mange naturlige overvejelser. Her er vores erfaring en fordel, når vi sammen visualiserer jeres drømmebolig og går i gang med forberedelserne. Som bygherre har du mange muligheder, og vi kan levere mange innovative løsninger. Derfor har vi opført og indrettet udstillingshuse, hvor I kan lade dig inspirere og se de mange muligheder. Husene fremvises efter aftale, så I kan få svar på jeres spørgsmål fra en af vores kompetente medarbejdere.

Udstillingshuse hvor du kan mærke fremtiden

Hos DinBOLI spiller innovation og bæredygtighed en stor rolle, når vi opfører arkitekttegnede huse efter danske håndværkstraditioner, hvor der altid er fokus på kvalitet. Vi glæder os til at byde jer velkommen i et af vores udstillingshuse, hvor I f.eks. kan se jeres muligheder for et hjem med en grønnere profil. Vi har stor viden om grønne løsninger, og vi arbejder aktivt med innovative teknologier, så vi løbende kan præsentere vores kunder for nye bæredygtige muligheder.

Besøg vores lækre udstillingshus i Galten

Udstillingshuset i Galten er placeret i naturskønne omgivelser og kan besøges efter aftale. Her glæder vi os til at byde jer indenfor i det klassiske længe hus med ensidig taghældning, som vi har opført for at give vores besøgende en fornemmelse af arbejdets høje kvalitet og inspirere kommende nybyggere for hvem kvalitet, design, funktionalitet og muligheden for at sætte sit eget præg på det færdige resultat er essentielt i jagten på det perfekte hjem. Huset består af to børneværelser, et soveværelse, to badeværelser samt et dejligt køkkenalrum og et rummeligt bryggers. Huset er opført i stilen Funkis, og vi har valgt at anvende lyse mursten til facaden. De store vinduespartier og ovenlysvinduerne fra VELUX sørger for, at dagslyset kan trænge ind i huset, hvor det er med til at skabe et behageligt indeklima og en følelse af plads og rummelighed.

Der er mange muligheder for at sætte sit personlige præg på længe huse og huse, som er opført i stilen Funkis. Under kategorien plantegninger finder I et stort galleri med plantegninger fra projekter, som vi tidligere har opført.

Når vi hjælper vores kunder med at gøre deres boligdrømme til virkelighed, tager vi udgangspunkt i de huse, hvor vi gerne selv ville bo og se vores børn vokse op. Vores kommende udstillingshus er udformet som et klassisk familiehuse, hvor innovative løsninger gør de huslige pligter lettere og giver mere overskud i hverdagen.

Vi glæder os til at åbne vores nye udstillingshus i Silkeborg

Da vi opfører mange forskellige typer huse til mange forskellige slags mennesker, har vi længe glædet os til at kunne byde velkommen i endnu et udstillingshus, som efter planen åbner i Silkeborg i løbet af foråret.

Her har arkitekten og håndværkerne virkelig løst en udfordrende opgave, da huset er opført på en markant skråning i det smukke og naturskønne landskab, som omgiver vores nye udstillingshus. Og vi mener selv, at holdet bag fortjener et skulderklap for det vellykkede arbejde.

Her er der igen tale om den klassiske Funkis stil, som er kendetegnet ved stramme og minimalistiske linjer.

Flere og flere efterspørger bæredygtige løsninger, når de har besluttet sig for at bygge nyt, og den udvikling afspejles i vores nye udstillingshus, hvor vi har arbejdet aktivt med den grønne profil. I vores nye udstillingshus kan du se hvordan en facade i skærmtegl kan fungere som et bæredygtigt alternativ til mursten, som mange traditionelt har anvendt til deres hus, uden at gå på kompromis med husets æstetiske værdi. Den bæredygtige facade kombineret med det funktionelle solcelleanlæg, som forsyner huset med en stor del af den nødvendige energi, giver udstillingshuset i Silkeborg en grønnere profil, som vi håber, at vores besøgende vil lade sig inspirere af, når de skal i gang med at opføre deres hus fra bunden.

De store nordvendte vinduespartier skaber et behageligt indeklima i kombination med det funktionelle ventilationsanlæg, de batteridrevne ovenlysvinduer og de høje vinduer i stuen. Her får lyset virkelig de bedste forudsætninger for at trænge ind i hjemmet, hvilket skaber en følelse af ro og overskud og får hjemmet til at tage sig mere rummeligt ud.

Huset er inddelt i 3 zoner: Børneafdelingen, forældreafdeling og køkkenet, som forbinder og adskiller forældre- og børneafdelingen, så I hver især kan nyde rum, der er jeres, og være fælles om at tilbringe tid i køkkenet, som vi har indrettet, så det indbyder til kvalitetstid for børn og voksne.

Børneafdelingen består af 2 rummelige værelser, overdækket entré med garderobe, bryggers og et dejligt badeværelse.

Forældreafdelingen er indrettet med et funktionelt kontor og soveværelse med direkte adgang til badeværelset og et stort WIC, hvor der er god plads til opbevaring. Desuden er der både skur og carport.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i et af vores udstillingshuse, hvor I kan lade jer inspirere og få gode idéer til jeres eget drømmehus