Moderne sadeltagshus med integreret
dobbelt garage

Camilla og Kenneth havde forelsket sig i en grund i Sejs, hvor de drømte om at bygge et hus, som var helt deres eget. Men grundens størrelse gav udfordringer der gjorde, at parret havde svært ved at finde et byggefirma, som kunne imødekomme deres ønsker. Læs her hele kundecasen og find ud af hvordan de kom i mål.

Hvilke ønsker havde I?

Vores husdrøm startede for 6-7 år siden, hvor vi var ude og kigge på den første grund. Ret hurtigt nåede vi frem til, at vi ville have et sadeltagshus med et moderne tvist. Vi ville bygge et hus, som ikke lignede alle andre typehuse. Det skulle have en integreret garage, overdækket terrasse og kæmpe køkkenalrum.

Hvordan kom i frem til DinBOLI?

Vi havde den store udfordring, at grunden ikke er særlig stor. Der var reelt kun ét af de tre firmaer vi kontaktede, der kunne møde udfordringen, havde den byggetekniske viden og sagde ‘Vi kan godt løse det og bygge det hus I vil have’. Vi vidste de havde bygget mange huse i byen, og i sådan en lille by her, der går snakken jo. Alle sagde thumbs up, ligegyldigt hvem vi talte med. Vi ville ikke have en standardløsning og med DinBOLI mærkede vi fra start en oprigtig interesse i, at bygge individuelle kvalitetshuse.

Hvordan har processen været?

Det har været en kæmpe fordel, at det er den samme rådgiver der følger én hele vejen, indtil byggeleder tager over – og så er det ham, der tager én i hånden. Det er bare en utrolig professionel procedure, fordi man ikke bliver kastet rundt. Vores rådgiver, Jens, var helt fantastisk og dygtig. Han havde med det samme en 360 graders forståelse for vores projekt. Vi følte virkelig der blev lyttet til alle vores ønsker og drømme, men samtidig fik vi også faglig vejledning og sparring under hele processen. Selv håndværkerne og murerne var gode til lige at høre – hvordan vil I have fliserne? De var bare rigtig gode til at komme med ‘det der ekstra’. Man kunne mærke at det her, det er altså ikke b-holdet. Det er nogle dygtige samarbejdspartnere.

Var der noget, som kom bag på jer?

Som nybygger er der mange der tror, at det er dyrere at vælge et firma som DinBOLI, hvor husene bliver arkitekttegnede. Men det er det faktisk ikke. Alle tilpasninger bliver tegnet ind fra start, så man undgår ekstra omkostninger. Ved andre byggefirmaer vælger man f.eks. et typehus på side 37, hvorefter der laves tilpasninger – og så bliver det dyrere.

Vi oplevede også, at DinBOLI er super reelle og transparente ift. budget og omkostninger, så man undgår ubehagelige overraskelser. Faktisk var det omvendt – der kunne skæres ting af. Man føler sig nærmest som en del af den der ‘DinBOLI familie’. Fordi alle hilser, alle er ufattelig imødekommende, søde og rare. Alle vil gerne hjælpe og sørge for, at vores ønsker og drømme blev opfyldt. Det tror vi ikke, vi kunne have fået andre steder. Hvis vi nogensinde skal bygge hus igen, så bliver det med DinBOLI. Uden tvivl.

Sadeltagshus

Sadeltagshus; betyder at taget har et fald til to sider med opmuret gavl, så man ikke får udhæng, som man gør med for eksempel valmtag

Integreret dobbelt garage

Et af parrets ønsker var en dobbelt garage der var integreret med huset, så man kunne gå direkte fra bilen og ind i varmen.

Stort køkkenalrum

Køkkenalrummet i dette hus har en unik højde pga husets arkitektoniske valg. Det bliver enormt rummeligt og højt til loftet, da sadeltaget kan løfte loftet helt op til det klassiske kip.