Plantegninger

Mange finder nye muligheder, inspiration og får gode ideer, når de ser på plantegninger fra andre husprojekter. Vi har her på siden samlet et galleri af plantegninger fra nogle af vores tidligere huse, som vi håber kan hjælpe og  give inspiration i den indledende planlægningsfase af byggeprocessen.  

Bliv inspireret med plantegninger

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af plantegninger fra tidligere projekter, så I kan blive inspireret og få gode idéer til jeres drømmehus.

Hos DinBOLI har vi specialiseret os i at opføre arkitekttegnede huse af kvalitetsmaterialer, hvor der er plads til fremtiden. Vi bygger huse, som vi gerne selv vil bo i og stiller høje krav til kvaliteten af de projekter, som vi afleverer til vores kunder. Nybyggeri kræver en indgående dialog og forventningsafstemning, så det færdige resultat altid afspejler kundens forventninger og ønsker for det nybyggede hus.

Når I overlader ansvaret for at opføre jeres drømmebolig til DinBoli, har I rig mulighed for at sætte jeres personlige præg på huset, så det passer til jeres behov og forventninger. Mange mennesker anvender plantegninger til at få nye idéer og inspiration, og derfor har vi samlet et varieret udvalg af plantegninger her på siden, så I kan lade jer inspirere i den indledende fase og se de mange muligheder, som man har, når man bygger et nyt hus.

Vi har samlet et galleri med plantegninger fra vores tidligere projekter, så I kan blive klogere på de unikke muligheder, som I har for at opføre et hus, som passer til netop jeres behov og ønsker. To huse er sjældent ens, da der er mange individuelle hensyn, som vi altid tager højde for, når vi indleder et samarbejde med nye kunder. Hos DinBOLI mener vi, at det skal være så trygt og gnidningsfrit som muligt at bygge nyt hus.

Mange mennesker leder aktivt efter drømmehuset, som kan være svært at finde på boligmarkedet, hvor man ofte skal lede længe for at finde det perfekte hus. Vælger I at bygge nyt, kan I sætte jeres personlige præg på huset fra starten og få de rum, som I har behov for. Ved at bygge nyt kan I gøre brug af innovative teknikker og sidste nye viden indenfor valg af materialer. Vi har altid fingeren på pulsen i forhold til nye tendenser i byggeriet, og jeres byggerådgiver præsenterer jer gerne for disse nyheder, når I mødes til den indledende dialog. På den måde skaber vi sammen de bedste forudsætninger for et tilfredsstillende resultat og en effektiv byggeproces. Desuden kan der være energimæssige fordele ved moderne byggeri, som I kan udnytte ved at bygge nyt.

Vi arbejder med forskellige hustyper, som hver især kan justeres og tilpasses, så de passer til netop jeres behov og ønsker. Vores dygtige arkitekter kan hurtigt skabe overblik over jeres behov og præsentere jer for relevante plantegninger, så I kan vælge den helt rigtige løsning. Når arkitekten rammer plet med den rigtige plantegning, føres projektet videre til næste fase, hvor vi arbejder med smukke visualiseringer i 3D, så I kan blive klogere på det færdige resultat. Vi justerer naturligvis projektet løbende, hvis der opstår behov for dette, så I altid har overblik og kontrol over byggeprocessen. Når vi er blevet enige om plantegninger og 3D visualiseringer af det færdige resultat, præsenterer vi jer for det dygtige hold af håndværkere, som skal opføre jeres nye hjem.

Vi samarbejder med et fast hold af håndværkere og byggeledere, som har mange års erfaring med at gøre drømmehuse til virkelighed. Dygtige håndværkere er en forudsætning for en vellykket byggeproces, og jeres nye hus er ingen undtagelse. Vores dygtige håndværkere sørger for at den arkitekttegnede plantegning transformeret til et tilfredsstillende resultat, som I kan have glæde af i mange år.

Plantegninger viser mulighederne

Når I vælger at bygge nyt hus, er der mange overvejelser og muligheder. To huse er sjældent ens, da der er individuelle hensyn ved alle projekter. Vi har samlet prototyper på innovative huse, som kan tilpasses, så de lever op til jeres krav og forventninger. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af plantegninger, så I kan se de mange muligheder for at sætte jeres personlige præg for husets indretning. På plantegningerne har vi anvendt vores lange erfaring til at skabe attraktive huse og rum, og der findes helt sikkert også en plantegning, som kan inspirere jer og illustrere de mange muligheder for at sætte sit personlige præg på huset.

Der er mange ting, som man skal overveje, når man opfører et nyt hus. Måske planlægger I en familieudvidelse i fremtiden, har specielle hobbyer, som kræver plads eller behov for effektive hjemmekontorer. Alt dette skal man tage højde for, når man planlægger opførelsen af sit nye hjem. Det ved vores arkitekter, og det kan ses på de plantegninger, som vi har samlet her på siden, hvor der er stor variation i forhold til husenes størrelse og placering af de forskellige rum. På den måde kan I nemt finde en plantegning, som passer til jeres ønsker og lade arkitekten vide hvilke områder, der er vigtige for jer. Sådan danner vi os overblik over jeres behov, og kan ofte ramme plet i første omgang, når vi præsenterer jer for de plantegninger, som vores arkitekter har fremstillet ud fra jeres behov og ønsker.

Hos DinBOLI varetager vi hele processen fra udarbejdelsen af de første skitser til overdragelsen af jeres færdige hjem. Vi oplyser altid om priser og andre relevante detaljer, så du altid har overblik over processen. Hvis du er blevet inspireret af plantegningerne her på siden og gerne vil høre mere om mulighederne for et arkitekttegnet hus til typehuspriser, kan du kontakte en af vores kompetente og hjælpsomme byggerådgivere, som gerne hjælper dig med at skabe overblik over de mange muligheder, som findes, når man bygger nye huse.

Vigtigheden af gode og præcise plantegninger er kolossal

En plantegning er i bund og grund den tegning, og den plan, som man arbejder ud fra i byggerier. Derfor er det naturligvis selvsagt, at det er så vigtigt, at tegningen som fortæller hvordan resultatet skal blive, er så præcis og let at forstå, som den overhovedet kan være.

Det kan virke yderst ligetil at skulle lave en plantegning, men det skal man ikke tage let på. En plantegning kræver, at den er let at forstå og gennemskue. Tegningen skal klart vise, hvad der er på tegningen, men også præcise mål for elementer som vægge, vinduer og lignende ting. Præcise mål også på arealer af rum er noget, som er med til at påvirke det endelige slutresultat.

De mange muligheder og fordele man får igennem plantegningen

Er beslutningen om det nye hus taget, så vil der komme voldsomt mange tanker, som løbende vil skifte. Man vil i sådan en periode gå rundt i hverdagen, se et eller andet flot, hvor man bare tænker, at det lige er noget man ønsker i sit kommende hus.

Der kan derfor med tiden opstå for mange muligheder, hvor det faktisk kan blive for meget. Hvis man går hele tiden og får ny inspiration og nye muligheder, så bliver man træt i hovedet, og ender måske ikke med at have et reelt drømmemål. Derfor skal der overvejes nøje, hvad man ønsker og hvad man beder om.

Hvad skal der overvejes inden den endelige beslutning tages

Helt grundlæggende så skal man bare tænke på, hvad har fremtiden at byde på? Det kan for rigtig mange være tæt på umuligt at spå. Det handler dog om at tænke på, har man planer om en forøgelse af familien, eller hvor længe har man planer om at bo i det nye hus, eller er det et spring for noget andet i fremtiden?

For den perfekte plantegning så vil det kræve, at i kan fortælle arkitekten, lige hvad det er i ønsker. I skal være så præcise og direkte som muligt, da det blot gør opgaven mere overkommelig for arkitekten. Det gør samtidig at plantegningen vil komme tættere på jeres drømmebolig, da I har en fælles forståelse for, hvad det er i ønsker, hvor stort det skal være, hvor mange rum og hvad der skal tænkes med ind i huset. Det er ofte de små detaljer, som spiller den store rolle på det endelige resultat.