Ledige lejemål

Bemærk: Denne bolig er udlejet
Galten - Syvtallet 4
Lejlighed 1. sal - 3 værelser på 73 m2

 

Ejendommen er ny og indeholder i alt 8 lejligheder. De enkelte lejligheder er lyse og venlige hver med stue, køkken og alrum som lejlighedens hjerte. Fra køkken er der adgang til værelse og gang. I gangen er der skabe, samt adgang til endnu et værelse samt badeværelse indeholdende vaskemaskine og tørretumbler. I alle lejligheder er der Svane Køkkener og nye hvidevarer.

Til hver bolig hører et skur, som er placeret udendørs i forbindelse med indgang til lejligheden eller ved parkeringen. Udearealerne inkluderer en stor lukket fælleshave syd for ejendommen, hvor man er afskærmet fra øvrige boliger og hvor man kan nyde udeliv.

Foran boligerne er endvidere parkeringspladser. 

Mindre husdyr tilladt

Månedlig leje kr. 7.750 +  Aconto forbrug kr. 650

Depositum  +  en måneds forudbetalt husleje  Ialt kr. 39.400 

 Lejeperiode: Ubegrænset

Låsby bymidte. Lejlighed 1. sal- 3 værelser på 75 m2

Gl. Silkeborgvej 9A-9K,

Ledig fra 01-05-2024

Ejendommen er nyopført og indeholder i alt 10 lejligheder fordelt på 2 blokke. De enkelte lejligheder er lyse og venlige og udstyret med varmegenindvinding, som sørger for optimalt indeklima. Dertil lavt varmeforbrug via luft/vand varmepumpe.  Lys stue, køkken og alrum som lejlighedens hjerte, 2 værelser og badeværelse. I alle lejligheder er der nyt Svane Køkken, skabe i værelser og nye hvidevarer herunder vaskemaskine og tørretumbler.   

Boligen ligger på 1. sal med udvendig trappe og altan.

Til hver bolig hører et skur, som er placeret udendørs i forbindelse med indgang til lejligheden eller ved parkeringen. Udearealerne inkluderer fællesområder afskærmet fra vejen, hvor man kan nyde udeliv. Foran boligerne er endvidere parkeringspladser.

Mindre husdyr tilladt

Månedlig leje kr. 8.000 +  Aconto forbrug kr. 650

Depositum kr. 24.000 +  Forudbetalt husleje kr. 8000.  Ialt kr. 40.650