Velkommen til vores inspirationsgalleri

Her finder du billeder og videoer fra nogle af vores mange nybyggede huse. Vi håber, at det giver dig lidt ny inspiration og et indtryk af vores kvalitetsniveau. Husk at vi bygger aldrig 2 huse, der er ens, så du kan med fordel lave en lille idé mappe med løsninger, som passer til familiens boligdrøm. Vi vil gerne udfordres, og næsten alt kan lade sig gøre.

Inspiration til nyt hus

Der er mange muligheder, når man bygger nyt. Hos DinBOLI står vi ved din side igennem hele processen, når du har besluttet dig for at bygge nyt. Vi har lang erfaring på området og kan hurtigt danne os et overblik over dit behov, når vi sammen finder den helt rigtige løsning. Her på siden har vi samlet et stort galleri, hvor du finder billeder og videoer af nogle af de huse, som vi allerede har opført for vores tilfredse kunder. Her kan du lade dig inspirere og se resultatet af de mange muligheder, som du har, når du vælger at gøre dine boligdrømme til virkelighed ved at bygge nyt.

Der er mange muligheder, når man bygger nyt. Her kan man rigtig sætte sit personlige præg på byggeriet og få en bolig, som er skabt til dine, samt en eventuel families, behov. Hjemmet danner rammerne for vores liv, og vi bygger huse, hvor der er plads til at leve og udvikle dig. Hos os er 2 huse aldrig ens, da vi altid tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov, når vi opfører arkitekttegnede huse til attraktive priser.

Vi varetager hele processen, når du har besluttet dig for at bygge nyt. Vi har specialiseret os i arkitekttegnede huse til typehuspriser. Vores huse tager udgangspunkt i en række modeller, som vi gerne ændrer, så de passer til dine og familiens drømme, behov og ønsker. Her i vores store galleri kan du rigtig se de mange forskellige måder, som vores huse kommer til udtryk, når vi gennemfører projekter ud fra arkitekttegninger og flotte visualiseringer. På den måde kan vi levere et resultat, som lever op til dine og familiens forventninger til drømmehuset, hvor der er plads til at vokse sammen.

Vi er et moderne byggefirma, som altid har fingeren på pulsen i forhold til nye tendenser i byggeriet. Udviklingen går stærkt indenfor byggeriet, og vi vil gerne sørge for, at vores kunder altid får den mest optimale løsning. Vi tilbyder mange innovative løsninger, når vi bygger hjem. Vi elsker udfordringer, og vi kan klare det meste ved hjælp af vores dygtige medarbejdere og erfarne samarbejdspartnere, som altid ser muligheder fremfor begrænsninger. Vi hører gerne fra dig, hvis du ønsker en grønnere profil til dit drømmehus, gerne vil spare på energien, skabe lyse og behagelige rum eller på andre måder opføre drømmehuset, så det lever op til netop dine drømme.

Besøg et af vores udstillingshuse 

Vi har samlet inspiration her på siden, så du kan gå på opdagelse i vores store fotogalleri, se plantegninger fra gennemførte projekter, læse om vores dygtige håndværkere eller planlægge besøg i et af vores udstillingshuse, hvor du virkelig kan mærke fremtiden. Udviklingen går stærkt indenfor byggeriet, og vi har fingeren på pulsen, så vi altid kan præsentere vores kunder for nye teknikker, materialer og andre løsninger til et mere energivenligt, grønnere eller mere prisvenligt byggeri.

Der er rig mulighed for moderne og smarte løsninger, der både giver en nemmere og mere bæredygtig hverdag. Det kan du høre mere om og se med dine egne øjne, når du besøger et af vores udstillingshuse, der holder åbent efter aftale. Kontakt os i dag, så vi sammen kan aftale tid for en fremvisning og et uforpligtende møde, så du kan blive inspireret til spændende nybyg.