Velkommen til vores inspirationsgalleri

Her finder du billeder og videoer fra nogle af vores mange nybyggede huse. Vi håber, at det giver dig lidt ny inspiration og et indtryk af vores kvalitetsniveau. Husk at vi bygger aldrig 2 huse, der er ens, så du kan med fordel lave en lille idé mappe med løsninger, som passer til familiens boligdrøm. Vi vil gerne udfordres, og næsten alt kan lade sig gøre.

Inspiration til nyt hus - kom i gang i dag

Der er mange muligheder, når man bygger nyt. Hos DinBOLI står vi ved din side igennem hele processen, når du har besluttet dig for at bygge nyt. Vi har lang erfaring på området og kan hurtigt danne os et overblik over dit behov, når vi sammen finder den helt rigtige løsning. Her på siden har vi samlet et stort galleri, hvor du finder billeder og videoer af nogle af de huse, som vi allerede har opført for vores tilfredse kunder. Her kan du lade dig inspirere og se resultatet af de mange muligheder, som du har, når du vælger at gøre dine boligdrømme til virkelighed ved at bygge nyt.

Der er mange muligheder, når man bygger nyt. Her kan man rigtig sætte sit personlige præg på byggeriet og få en bolig, som er skabt til dine, samt en eventuel families, behov. Hjemmet danner rammerne for vores liv, og vi bygger huse, hvor der er plads til at leve og udvikle dig. Hos os er 2 huse aldrig ens, da vi altid tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov, når vi opfører arkitekttegnede huse til attraktive priser.

Vi varetager hele processen, når du har besluttet dig for at bygge nyt. Vi har specialiseret os i arkitekttegnede huse til typehuspriser. Vores huse tager udgangspunkt i en række modeller, som vi gerne ændrer, så de passer til dine og familiens drømme, behov og ønsker. Her i vores store galleri kan du rigtig se de mange forskellige måder, som vores huse kommer til udtryk, når vi gennemfører projekter ud fra arkitekttegninger og flotte visualiseringer. På den måde kan vi levere et resultat, som lever op til dine og familiens forventninger til drømmehuset, hvor der er plads til at vokse sammen.

Vi er et moderne byggefirma, som altid har fingeren på pulsen i forhold til nye tendenser i byggeriet. Udviklingen går stærkt indenfor byggeriet, og vi vil gerne sørge for, at vores kunder altid får den mest optimale løsning. Vi tilbyder mange innovative løsninger, når vi bygger hjem. Vi elsker udfordringer, og vi kan klare det meste ved hjælp af vores dygtige medarbejdere og erfarne samarbejdspartnere, som altid ser muligheder fremfor begrænsninger. Vi hører gerne fra dig, hvis du ønsker en grønnere profil til dit drømmehus, gerne vil spare på energien, skabe lyse og behagelige rum eller på andre måder opføre drømmehuset, så det lever op til netop dine drømme.

Vi har samlet hus inspiration til kommende nybyggere

Vi har samlet et stort og varieret udvalg af inspiration til nyt hus, så du kan lade dig inspirere af de flotte billeder, videoer og de plantegner, som vi også har samlet. På den måde kan du se, hvordan vi ved at tage udgangspunkt i vores modeller kan skabe stor variation og opføre det drømmehus, som du drømmer om. Vi har stor erfaring med at bygge huse, som passer til den enkelte kundes behov. Vi gør et stort arbejde, når vi sammen med dig finder løsningen på dit behov, og sørger for, at du er tilfreds med arkitektens tegninger og de visualiseringer, som vores kompetente medarbejdere udarbejder til kommende kunder. Vi taler et sprog, som du forstår og sørger for at sætte dig ind i alle relevante informationer, så nybyggeriet bliver en god og tryg oplevelse for dig.

Vi hører gerne fra dig, hvis du er blevet inspireret af de flotte billeder, videoer eller plantegningerne, som på effektiv vis illustrerer den høje grad af valgfrihed, som præger processen, når man bygger nyt hus. Vores dygtige byggerådgivere har lang erfaring med at levere arkitekttegnede løsninger til vores mange kunder, som kommer med forskellige behov. Vi bruger vores erfaring, når vi rådgiver dig om dine muligheder, materialer, byggeprocessen, forsikringer eller de mange andre punkter, som man skal være opmærksom på, når man bygger nyt.

Vores ambition er at gøre din drøm til virkelighed. Vi vil gerne inspirere dig, så du kan gøre drømmehuset til virkelighed. Gå på opdagelse i de flotte billeder og videoer, som vi har taget af opførte huse, se de mange plantegner, hvor der virkelig er stor variation eller besøg vores udstillingshuse, hvor du finder vores bud på et moderne hjem med plads til hele familien.

Vi har samlet inspiration til nyt hus

Hvis du går med tanker om at opføre din drømmebolig fra bunden, så du er sikker på, at din kommende bolig lever op til dine og din families krav, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos DinBOLI opfører vi arkitekttegnede huse fra bunden, som oftest tager udgangspunkt i vores typehuse. Der er rig mulighed for at sætte sit personlige præg på huset, når vi sammen finder den helt rigtige løsning på dit projekt. Vi har samlet et hold af dygtige håndværkere og arkitekter, som hver især bidrager med deres unikke erfaringer, når vi realiserer de projekter, vores kunder drømmer om. Der er noget ganske særligt ved at finde den rigtige byggegrund og opføre det helt rigtige hus, der udnytter placeringen bedst muligt og samtidig lever op til de krav, som du stiller til din kommende bolig.

Vores skarpt sammensatte hold af dygtige håndværkere, arkitekter og andre professionelle sikrer, at du er i trygge hænder, når det er tid til at realisere drømmeboligen. Vi tager altid udgangspunkt i det enkelte projekt, når vi rådgiver om muligheder og rammer. Vi lytter til dine krav, behov og ønsker, og vi byder ind med gode råd og vejledning, der hviler på vores lange erfaring og gennemførte projekter. Med DinBOLI ved din side, vil du opleve kreative håndværkere og arkitekter, der inspirerer til nye muligheder og løsninger.

Bolig inspiration til dit nye hjem

Vores ambition er at realisere dine drømme, når vi opfører dit hus fra bunden på den helt rigtige grund. Drømmene er vigtige, og vi vil gerne inspirere dig til at drømme stort og kreativt, når vi sammen planlægger opførelsen af din drømmebolig. Vores dygtige arkitekter og 3D-designere har lang erfaring med at visualisere drømme, og vi igangsætter først byggeriet, når du har godkendt tegninger og 3D-modeller. Med udgangspunkt i vores typehuse, er der rig mulighed for at sætte personligt præg på boligen. Det illustreres bl.a. af det store udvalg af plantegninger, som vi har samlet her på siden.

Hus inspiration i form af plantegninger

Lad dig inspirere, og se de mange muligheder for variation, ved at gå på opdagelse i vores store og varierede samling af plantegninger fra projekter, som vi tidligere har gennemført for tilfredse kunder. Her illustreres tydeligt de mange muligheder for at sætte dit personlige præg på huset, så det passer til dine behov og krav – nu og i fremtiden.

Vi tegner og bygger huse, som vi gerne selv vil bo i. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk, og vi bygger ikke billigt for enhver pris.

Lad dig inspirere af de plantegner, vi har samlet. Plantegningerne giver et godt udgangspunkt, så du kan forestille dig livet i din nye bolig, der er opført til med dine behov og krav for øje.

Det kan være svært at finde det helt rigtige hus, når man er på jagt efter drømmeboligen. Ved at bygge nyt kan du kontrollere, at huset opfylder dine behov og udnytter grunden og omgivelserne bedst muligt.

Inspiration hus – erfaring, fleksibilitet og godt håndværk

Vi vil gerne inspirere kommende nybyggere. DinBOLI bygger på erfaring, fleksibilitet og godt håndværk. Vi har sammensat et kompetent hold af håndværkere, arkitekter og andre professionelle, og vi råder over et stort og kompetent netværk, der træder til efter behov. Vores samarbejdspartnere deler vores syn på kvalitet og godt håndværk, så du altid får de bedste løsninger, når du overlader ansvaret for at opføre din drømmebolig til DinBOLI. Vi er fleksible i forhold til dine ønsker, og vi går først i gang, når du har godkendt tegninger og modeller.

Vores medarbejdere tilbyder unik inspiration bolig

At opføre sin drømmebolig fra bunden kræver, at man træffer store beslutninger. Vores dygtige medarbejdere, som hver især har mange års erfaring med spændende projekter, hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til nybyggeri, vores typehuse, priser eller andet. Kontakt os i dag for et uforpligtende møde, hvor vi sammen danner et overblik over dine muligheder.

Gå på opdagelse i det store inspirationsgalleri

Vi har samlet et inspirerende fotogalleri, hvor vores dygtige fotograf har opfanget stemningen i forskellige huse, vi har opført for vores kunder. Få inspiration til nyt hus af de flotte og stemningsfulde billeder, der virkelig viser dine unikke muligheder for at sætte personligt præg på huset. DinBOLI står ved din side gennem hele processen fra den indledende dialog til dagen, hvor vi overdrager dig nøglerne til dit nye hus.

Vi har opført udstillingshuse, hvor vi gerne inviterer til et inspirerende møde efter aftale. Her kan du se vores bud på huse, som vi gerne selv vil bo i, mærke håndværkets og materialernes kvalitet og opleve de nyeste tendenser og løsninger indenfor byggeriet, hvor udviklingen går stærkt.

Besøg et af vores udstillingshuse for inspiration nyt hus

Vi har samlet inspiration her på siden, så du kan gå på opdagelse i vores store fotogalleri, se plantegninger fra gennemførte projekter, læse om vores dygtige håndværkere eller planlægge besøg i et af vores udstillingshuse, hvor du virkelig kan mærke fremtiden. Udviklingen går stærkt indenfor byggeriet, og vi har fingeren på pulsen, så vi altid kan præsentere vores kunder for nye teknikker, materialer og andre løsninger til et mere energivenligt, grønnere eller mere prisvenligt byggeri.

Der er rig mulighed for moderne og smarte løsninger, der både giver en nemmere og mere bæredygtig hverdag. Det kan du høre mere om og se med dine egne øjne, når du besøger et af vores udstillingshuse, der holder åbent efter aftale. Kontakt os i dag, så vi sammen kan aftale tid for en fremvisning og et uforpligtende møde, så du kan blive inspireret til spændende nybyg.