Byggeprocessen

I har allerede gjort jer en masse tanker om husets arkitektur og indretning. Sammen får vi afstemt jeres særlige ønsker til boligens størrelse, form og funktion. Herfra udarbejder vi forskellige udkast til plantegningen. Når indretningen møder jeres forventninger går tegnestuen i gang med at lave skitser til vinkler, facader, tag og lysindfald.

Når vi er afstemt og har indfriet jeres ønsker til husets arkitektoniske form og udtryk, går vores grafiker i gang med at afsætte jeres nye hus på grunden med en præcis gengivelse i farvelagte 3D visualiseringer.

Når I har godkendt disse, underskriver vi sammen byggekontrakten, og herfra ansøger vi om jeres byggetilladelsen hos kommunen. Når denne er godkendt, giver vi jer en startdato for byggeriet samt dato for indflytning. Vi afleverer altid indenfor 28 uger. Som aftalt og til tiden.

1

Møde med rådgiver

Vi tager en uforpligtende snak om krav, ønsker og drømme til din bolig. Derefter udarbejder vi et byggebudget på baggrund af snakken.

2

Skitse af huset

En af vores arkitekter udarbejder et skitseprojekt af huset. Foruden planløsning og facadetegninger kan vi også lave 3D-billeder af husets facader.

3

Kontrakt & byggeansøgning

Er vi enige om, at vi bygger hus sammen? I så fald underskriver vi en entreprisekontrakt med afsæt i AB-Forbruger. Arkitekten laver herefter myndighedsprojektet klar og sender det til kommunen. Samtidigt har vi et eksternt ingeniørfirma, der laver energi- og stabilitetsberegninger.

4

Endeligt materialevalg

Vi tager de endelige beslutninger om inventar, materialer og farver på vinduer, gulve m.v. Overstiger materialevalget det aftalte beløb, skal økonomien godkendes igen. Når alt er på plads, kan vi sætte byggeriet i gang og meddele en afleveringsdato.

5

Huset bygges

Det tager os typisk omkring et halvt år fra første spadestik til afleveringsdagen. Jeres byggeleder er med fra start til slut. Vedkommende har ansvaret på pladsen og for kvalitetssikringen. Vi byder gerne eksterne byggerådgivere velkommen.

6

Aflevering & 1 års gennemgang

Cirka to uger før afleveringsdatoen indkalder byggelederen dig til en før-gennemgang af huset. Den sidste periode indtil afleveringsdagen kan vi bruge på at udbedre evt. konstaterede mangler. Herefter er huset klar til indflytning. Betaling sker senest på afleveringsdagen. På grund af bestemmelserne i AB-Forbruger afholder vi et år efter afleveringsdatoen en gennemgang. Som kunde hos DinBOLI har du 10 års garanti mod skjulte fejl og mangler, og er der mod forventning opstået nogen, melder vi ikke hus forbi. Vi udbedrer eventuelle fejl og mangler så hurtigt som muligt.