Byggegrunde i Østjylland

Galten – Unik beliggenhed med skøn natur

Horsegård har eksisteret siden 1600-tallet, og det skal den fortsat blive ved med. Vi skaber en eksklusiv og skøn bydel til gavn for hele byen, hvor 54 nye familier og en ny kommunal daginstitution skriver videre på Horsegårds historie.

Denne solrige sydvest-vendte udstykning omringes af grøn natur med udsigt til moseområde med rigt dyreliv – og samtidig er den omgivet af børnevenlige stisystemer. Den er noget ganske særligt, og vi glæder os rigtig meget til at opfylde boligdrømme her. Horsegård kommer til at rumme en god variation af grundtyper og arkitekttegnede villaer, så der er en bolig til stort set alles behov og ønsker.

Galten ligger i Skanderborg kommune – midt imellem Aarhus og Silkeborg med direkte motorvej. Galten er en af Danmarks mest voksende byer og byder bl.a. på et rigt lokal- og foreningsliv, handelsbutikker i vækst, supermarkeder, bibliotek og to gode skoler. En by i fremgang, og nu tager vi endnu et skridt i samme retning med denne nye familievenlige udstykningsplan.

Horsegård, som er navnet på den gård jorden er udstykket fra, bliver lavet om til dagsinstitution med plads til 130 børn. Gården og jorden har tilhørt samme slægt i over 200 år og vi har i tæt dialog med tidligere ejer, lavet en lokalplan der giver mening for Galtens udvikling og bevaring af den omkringliggende skønne natur.

Udstykningen byder på en velovervejet kombination af store villagrunde med individuelle ønsker for køber, hvor man har mulighed for at bygge en fritliggende villa – dog på de mindre grunde op til 170 m² i h.t. lokalplanen. 

EDC Galten står for grundsalget.

8 byggegrunde midt i Låsby.
Marie Hammers Vej

Har I nogensinde drømt om at bygge jeres drømmebolig beliggende i en by i udvikling? Nu har I chancen! Velkommen til Marie Hammers Vej – en udstykning placeret midt i Låsby!

Her har vi udstykket 8 byggegrunde beliggende i skønne omgivelser med kort afstand til flere af byens faciliteter.

Låsby er beliggende i Skanderborg Kommune – mellem storbyerne Silkeborg og Aarhus. Byen danner rammerne om en by med et stort fællesskab og mange aktiviteter for alle aldre. Byen har både ind­købs­mu­lig­he­der, skole, dag­in­sti­tu­tio­ner, idrætsanlæg, Låsby Søpark, Låsby Svømmebad samt idrætshal.

Fra udstykningen er der blot 1 km til Låsby skole, så der kan køres hertil på få minutter eller blot 5 min. på cykel. På blot 20 min. kommer I via bil til Skanderborg og på blot 15 min. kommer I i Silkeborg via mo­tor­vejs­net­tet.

Vores byggerådgivere tager jer i hånden igennem hele processen, således I sammen kan skabe lige netop dét hjem, I går og drømmer om.

Grundene sælges igennem EDC AROS Galten. Du kan læse mere om grundene og priser gennem dette link:

Harlev – Naturskønt og tæt på Aarhus

Denne udstykning i Harlev Syd er noget ganske særligt, og vi glæder os rigtig meget til at opfylde boligdrømme her. Kirstinelund kommer til at rumme en god variation af grundtyper og arkitekttegnede villaer, så der er en bolig til stort set alles behov og ønsker.

Harlev Syd ligger i Aarhus kommune og er en by i vækst, der rummer alt fra skøn natur, rigt foreningsliv, gode daginstitutioner og skoler, aktivt lokalsamfund og meget mere. Med kun få minutter til både E45 og Herningmotorvejen samt en pendlerafstand på blot 10 minutter til Aarhus, er Harlev Syd et oplagt sted at bo for mange. Dette afspejler sig i den stigende demografi i området, hvor især børnefamilier og førstegangskøbere får sine drømme opfyldt med villa og have.

Gården har tilhørt samme familie i over 100 år, og DinBOLI har i tæt dialog med tidligere ejer lavet en lokalplan til størst gavn for Harlev – med stor fokus på fællesskabet. Køber man en grund på Kirstinelund, får man nemlig også en anpart i et stort flot fælleshus.

Drømmer I om albuerum tæt på storbyen, et trygt lokalmiljø og et hus bygget præcis efter jeres ønsker? Så er Kirstinelund det rigtige valg. 

Gubsøtoften, Silkeborg

Byggegrund på 804 m2 til salg i naturskønne omgivelser (Nr. 78 på områdekort)

Området ligger i et kuperet terræn, hvor der er mulighed for at bygge nogle flotte boliger med udsigt over landskabet. Enkelte grunde har også udsigt over Gubsø.

Gubsøtoften er en del af en større udstykning , som vi tror vil blive et attraktivt boligområde med gode rammer for beboerne. Det nærved liggende skovområde bibeholdes og der anlægges gode stisystemer. Endvidere vil alle grunde være omgivet af fællesområder, der giver lys og luft i området og mellem husene.

Grundene har den familievenlige beliggenhed med cykelafstand til Balleskolen og indkøb, og der er ligeledes kort afstand til daginstitutioner og gode idrætsfaciliteter. Samtidig kan midtbyens mange butikker og spisesteder nås indenfor ti minutters kørsel. Tilkørslen til motorvejen Århus/Herning er indenfor 1000 meter, hvorfor man hurtigt og nemt kan komme til de større omkringliggende byer.

Alle priser er inkl. tilslutningsafgifter til el, vand og kloak. Tilslutning til varme evt. fjernvarme er ikke inkluderet og skal betales af køber ved tilslutning. 

Kontakt os for at høre nærmere.

Attraktive byggegrunde i Østjylland

Drømmer du om at bygge nyt? Vi har adskillige spændende grunde til salg Østjylland. Du finder grunde i områder som Galten, Harlev og Silkeborg. Grundene er som skabt til nybyggeri og er beliggende i meget attraktive og familievenlige kvarterer. Du får alt fra skøn natur til nem adgang til motorvejen og et trygt lokalmiljø. Områderne er alle med kort afstand til børnepasning og indkøb. Grundene i Galten og Harlev er tæt på Århus i perfekt pendlerafstand, mens grundene i Gubsøtoften er attraktivt beliggende i udkanten af Silkeborg.

Byggegrunde i Galten med unik beliggenhed

En anden skøn by vest for Aarhus er Galten. Den ligger lige et lille stenkast længere væk end Harlev. Men motorvejen går direkte til til både Aarhus og Silkeborg, samtidig har Skanderborg tæt på. Galten er en stærkt voksende by, der byder på butikker, bibliotek og to skoler. De ledige grunde er beliggende i byggeområdet Horsegård, som vil huse 54 familier med ny kommunal dagsinstitution. Udstykningen er placeret nær en mose med rigt dyreliv og der er børnevenlige stier i hele området. Det er et oplagt spot til din nybyggede villa.

Byggegrunde i Silkeborg med naturskønne omgivelser

Vores udvalg af ledige byggegrunde i Østjylland byder også på spændende grunde i Silkeborg. Det er nærmere betegnet Gubsøtoften. Her er vi lidt længere fra Aarhus, men i stedet placeret i udkanten af Silkeborg. Boligområdet her er meget attraktivt og med naturskønne omgivelser. Terrænet er kuperet og fra visse grunde er der udsigt. Vælger du en af disse byggegrunde Østjylland, kan du bygge nyt tæt på et dejligt skovområde, nær gode stier og åbne fællesområder. Du kan cykle børnene i skole og får også kort afstand til dagsinstitution og idrætsfaciliteter.

Vil du bygge nyt i Østjylland, har vi grunden til dig.

 

Byggegrunde i Harlev – naturskønt  tæt på  Aarhus

Kirstinelund, der ligger i Harlev Syd i Aarhus Kommune, byder på en enestående mulighed for at opfylde dine boligdrømme. Udstykningen  rummer forskellige grundtyper, og den er en del af en voksende by med naturskønne omgivelser, aktivt foreningsliv, gode skoler, daginstitutioner og et pulserende lokalsamfund. Med sin tætte beliggenhed ved E45 og Herningmotorvejen og blot 10 minutters pendlerafstand til Aarhus, er Harlev syd ideel for både børnefamilier og førstegangskøbere.

Grundejere i Kirstinelund får også anparter i et rummeligt fælleshus, der styrker sociale bånd.

Kontakt vores byggerådgivere for at få mere information og rådgivning om dit nybyggeri på vores byggegrunde i Østjylland. Udfyld også vores kontaktformular nedenfor, og så vil vi kontakte dig snarest muligt om vores byggegrunde til salg. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige byggegrund i Østjylland