At bygge nyt hus på skrånende grund er vores ekspertise

For mange byggefirmaer vil en skrående grund være ensbetydende med store udfordringer, da det kræver en særlig planlægning og konstruktion for at sikre stabiliteten. Hos DinBOLI har vi stor erfaring med grunde og projekter af den karakter, og vi ser nogle spændende muligheder ved at bygge på en skrånende grund. Vi leverer specialiseret rådgivning og hjælper med at udvikle en skræddersyet løsning til din særlige byggegrund. Her er nogle gode råd, du bør overveje, når du bygger på en skrånende grund.

En skrående grund giver dig mulighed for spændende arkitektur i et hus med flere niveauer, der sikrer optimal udnyttelse af grundens areal.

Før du begynder byggeriet, skal du udføre en grundig undersøgelse af jorden for at forstå dens sammensætning og stabilitet. Dette kan kræve professionel assistance fra geotekniske ingeniører.

Skab et spændende niveauopdelt haveanlæg / terrasser

Udnyt særlige udsigtsforhold og skab lysindfald med wow-effekt.

Undgå at bygge på grundens laveste område/niveau.

Vær realistisk i forhold til hvad der reelt kan lade sig gøre – indenfor det budget, der er til rådighed.

Husk øget kompleksitet = højere pris for anlægsarbejdet.

Stabilitet og kreativitet i skøn forening i Søhøjlandet

Søhøjlandet er jo præget af bakker og dale, og det gør det ofte udfordrende at bygge. Som nævnt har vi med årene erhvervet os nogle kompetencer og stor erfaring med at bygge huse på grunde, der ikke blot er et fladt stykke mark. En positiv sideeffekt er, at vi får skabt nogle anderledes arkitektoniske byggerier, hvor vi er nødt til at tilpasse os de eksisterende forhold.

I Gubsøtoften ved Silkeborg ligger i 80 meter luftlinje, og her har vi opført 2 huse på skrånende grund med højdekvoter på 55 og 65. Så her har vi arbejdet med kreativitet og stabilitet i skøn forening.

Går du med drømme eller planer om, at bygge på en skrånende, så kontakt én af vores byggerådgivere.