Åbent efter aftale 

VILLA

Velkommen til Horsegaard, det nye boligområde i Galten, hvor du er tæt på Galten centrum, men samtidig midt i den smukke natur og tæt på nærliggende sø. Oplev den perfekte kombination af privatliv og fællesskab i dette nye, spændende nabolag. Vi opfører 8 dobbelthuse hvor de første 2 allerede er solgt. Disse dobbelthuse er skabt til at tilbyde det ideelle hjem for dig og din familie, med vægt på kvalitet, æstetik og funktionalitet. Hver bolig er på 108 m2 med grund på 301 m², der inkluderer en privat indkørsel, egen have og et praktisk udhus.

Vi byder velkommen til vores nye udstillingshus som vi denne gang har bygget i den smukke natur omkring Silkeborg. Dette moderne hjem tilbyder en unik kombination af funktionalitet og stil, perfekt designet til den moderne familie eller parret, der værdsætter æstetik, komfort og effektiv udnyttelse af plads. Huset er på 151 m² med integrerede carport på 49 m², der inkluderer et praktisk indbygget skur, ideelt for opbevaring og cykelparkering.

Arkitekttegnet dobbelthus

Vi byder velkommen til Harlev og inviterer indenfor i et af vores nye arkitekttegnede dobbelthuse.

Vi bygger i alt 12 dobbelthuse på udstykningen, der ligger i et nyt unikt boligområde, Kirstinelund i den sydlige del af Harlev med skøn natur og flot udsigt. Du kan være medbestemmende i forhold til indretning og materialevalg. Grunden er 301 m² med egen indkørsel, haveanlæg og skur.

Vi inviterer indenfor i vores udstillingshus, der er bygget efter LCA reglementet om bæredygtighed. Arkitekten skulle tilpasse huset en udfordrende grund med en markant skråning, der giver en skøn   udsigt over det kuperede landskab mod nord.

Huset, der er 169 kvadratmeter med tilhørende carport og skur, rummer blandt andet to børneværelser og badeværelse, forældreafdeling med soveværelse, walk-in-closet og badeværelse samt kontor, stort køkken-alrum og stue.