Samarbejdsaftale med NODO Arkitekter

Med NODO Arkitekter ved tegnebrættet og DinBOLI A/S som totalentreprenør, kan drømmen om en unik og personlig villa nu blive til virkelighed. Vores fælles mission er at skabe et stærkt og konkurrencedygtigt koncept målrettet de familier, der ønsker at bygge en helt særlig bolig, der afspejler deres drømme og livsstil. Vi har allerede testet samarbejdet i opførelsen af flere villaer i Østjylland, og det har givet os lysten og motivationen til at udvikle samarbejdet.

Vi hos NODO Arkitekter ser frem til vores samarbejde med DinBOLI A/S. Deres kompromisløse holdning til kvalitet i alle faser i byggeprocessen resonerer rigtig fint med vores tilgang. At se vores design blive bragt til live med præcision og ekspertise, er en sand fornøjelse.
Louise Balle Rosbjerg
Partner i NODO Arkitekter ApS
NODO's innovative og personlige tilgang til arkitektur har inspireret os og løftet vores projekter til nye højder. Hver villa, vi har haft fornøjelsen af at opføre i samarbejde med NODO, har været en unik fortælling om kreativitet og kvalitet. Deres evne til at fange og omsætte kundens drømme til konkrete designs er uovertruffen.
Allan Laursen
Direktør i DinBOLI A/S

Både NODO Arkitekter og DinBOLI A/S deler de samme værdier og holdninger til både at drive forretning og den kunst at bygge hjem i absolut særklasse.

Er du interesseret i at høre mere om konceptet og mulighederne, så kontakt én af vores byggerådgivere.