Vi vil her give dig et overblik over vores arkitektegnede typehuse. Vi bygger aldrig 2 huse, der er ens, men vores indledende skitser tager ofte udgangspunkt i en model i vores husprogram. Ud fra dette idegrundlag tegner arkitekten huset op helt fra bunden, så vi præcist imødekommer dine behov og indfrier særlige ønsker til drømmehuset.   

Model: Unika

Hvis du selv har en ide´om hvordan drømmehuset skal se ud, så passer vores Unika koncept til dig.
Gode detaljer og udfordrende arkitektur kommer ikke af sig selv. Vi sætter os sammen og arbejder os i ro og mag frem til en løsning, der matcher de tanker og ideer, du har og holder det op imod vores fagkundskab og vores viden om materialer.

Vi tegner dit unika hus op fra bunden eller med udgangspunkt i en arkitekttegning fra eksterne samarbejdspartner. Til slut udarbejder vi 3D-tegninger til dig, så du kan få et præcist indtryk af, hvordan dit arkitektegnede hus kommer til at se ud. Både inde og ude.

Bliv inspireret af flere plantegninger her:

Tagløsninger:

Funkistag Ensidigt tag Sadeltag

Model: Funkis

Arkitektur med rene linjer og maksimal pladsudnyttelse
Funkishuse er kendetegnet ved deres minimalistiske og geometriske udseende, og de ses ofte med et fladt tag og en forskudt planløsning. For mange er funkishuset en stor boligdrøm, hvor husets skarpe profil, rene udtryk og mange fordele går op i en højere enhed

Et afgørende plus ved funkishuset er, at du har rig mulighed for at sætte dit eget præg på huset, da det indbyder til stor frihed i planlægningen af planløsningen. Grundidéen med et funkishus er nemlig, at husets funktionalitet er vigtigere end formen.

Funkis kan både bygges som et- og to-planshuse og med enten fladt tag eller ensidig taghældning.

Bliv inspireret af flere plantegninger her:

Tagløsninger:

Funkistag Ensidigt tag

Model: 2 plans / Parterre

Nyd udsigten og få det optimale ud af grundarealet
Et hus i 2-plan eller 1 ½ plan, også kaldet partere, giver mulighed for at udnytte særlig udsigts forhold over grønne områder eller vand. Begge hustyper giver mulighed for spændende rumløsninger, og en optimal udnyttelse af byggegrundens areal.

Hustypen er inspireret af de klassiske muremestervillaer, og har et elegant særpræg i det arkitektoniske udtryk. Huset har typisk den samme form som Funkishuset. Der er mange muligheder for at skabe særlige løsninger ved den indvendige trappe, der fører de 2 plan sammen. Da grundarealet er mindre, er der naturligvis også mindre krav til grundens størrelse. Der er oplagte muligheder for at få meget flotte lysindfald ved den åbne forbindelse fra stuen til 1. sal. Mange vælger en overdækket terrasse i stueplan og balkon på første sal. Der er samtidig en god loftshøjde på begge etager, så du slipper for skråvægge.

Bliv inspireret af flere plantegninger her:

Tagløsninger:

Funkistag Sadeltag

Model: Vinkel

Giver mulighed for hyggelige kroge – både inde og ude
Vinkelhuset kan formes både som et L eller T, hvor sidstnævnt også kan laves som et forskudt vinkelhus. Vinkelhuset giver mange muligheder for en individuel indretning, og det er nemt for dig at inddele huset i forskellige afdelinger.

Samtidig har vinkelhuset den klare fordel, at det helt naturligt skaber en central placeret terrasse, der er afskærmet for vind og vejr – på den måde er vinkelhuset perfekt for familier, der elsker at bruge tid på terrassen og i haven.

Vinkelhusets centrum er køkken/alrummet. Ved den enkle planløsning i en ret vinkel, opstår der flere muligheder: Inde og uderum har mulighed for smelte sammen, hvilket får boligen til at virke større - særligt i foråret og om sommeren

Du har gode muligheder for at placere huset, så du udnytter dagslyset bedst muligt, men også at få anlagt en hyggelig terrasse i læ for vinden.

Der er mulighed for at vælge imellem både fladt tag, ensidig taghældning og sadeltag, og samtidig kan carporten nemt integreres på huset.

Bliv inspireret af flere plantegninger her:

Tagløsninger:

Funkistag Ensidigt tag Sadeltag

Model: Længe

Et enkelt, overskueligt hus med stor fleksibilitet – også når det gælder økonomien
Et længehus er et helt klassisk hus uden dikkedarer. Længehuse ses ofte som etplanshuse med en rektangulær form, og de minder om parcelhuse fra 1960’erne og 1970’erne i udtrykket.

Men man skal ikke lade sig snyde af det enkle ydre, for et længehus rummer mange muligheder for at tilpasse det efter dine ønsker. Du kan frit vælge, hvordan huset skal indrettes, så det indbyder til mest mulig familietid og værdi i dit og familiens liv.

Længehuset er enkel i sin opbygning i fraværet af flere vinkler, hvilket givet nogle tidsbesparende gevinster i opførelsen, hvilket gør huset billigere at opføre – uden at det fratager huset dets personlighed og mulighed for en unik indretning med stort køkken/alrum, og opdeling i en voksen- og børneafdeling. Længehuset er desuden en god løsning, hvis grunden er smal og aflang.

Det er nemt at integrere carport på et længehus, og der er mulighed for at vælge imellem både fladt tag, ensidig taghældning og saddeltag.

Bliv inspireret af flere plantegninger her:

Tagløsninger:

Funkistag Ensidigt tag Sadeltag

Model: Forskudt længe

Samme fordele som længehuset med en forskudt konstruktion
Ønsker du et længehus, hvor der er skruet lidt mere op for de arkitektoniske detaljer, så er et forskudt længehuse en god løsning, der giver huset et arkitektonisk særpræg med god mulighed for at skabe et hyggeligt terrassemiljø i haven med læ for vinden. Vi har mulighed for at udnytte den forskudte vinkel til at skabe en glasbygning / orangeri, der trækker solens stråler ind året rundt.

Det er nemt at integrere carport på et forskudt længehus, og der er mulighed for at vælge imellem både fladt tag, ensidig taghældning og saddeltag

Bliv inspireret af flere plantegninger her:

Tagløsninger:

Funkistag Ensidigt tag Sadeltag

Model: Koncept Hus

Vores nye koncepthus til en attraktiv pris og gennemtænkte detaljer  
Dette er arkitektens bud på en bolig, der henvender sig til børnefamilien, og til jer, der  ønsker en bolig med gennemtænkte løsninger og optimerede kvadratmeter.

Det er husets køkken-alrum, der er omdrejningspunktet for boligen. Det er her livet leves sammen  med venner og familie. Alrummet har masser af lysindfald hvilket skaber en   rummelig fornemmelse med masser af lys og luft.

Køkken-alrummet fungerer samtidig som en opdeling mellem børne-unge afdelingen og forældreafdelingen. Hvis man ønsker en yderlig opdeling, kan der let etableres en dør imellem. 

I forbindelse med køkkenet er der et depot, også kaldet viktualierum. Et rum der står højt på ønskelisten hos  mange af vores kunder.

Køkken-alrummet er i åben forbindelse med stuen, hvilket giver jer gode og fleksible indretningsmuligheder.

Fra stuen er der udgang til den store overdækkede terrasser, der er perfekt til den danske sommer.  Stuens ”sanse-vindue” giver stuen et moderne udtryk 

Forældreafdelingen har soveværelse med plads til skabsvæg og direkte adgang til eget badeværelse med bruseniche. Foretrækker I et  ”walk-in” fremfor et depot i forbindelse med køkkenet, kan dette blot inddrages til forældreafdelingen.

Børne-ungeafdelingen har 3 værelser – alle på +10 m². Afdelingen har endvidere brusebadeværelse og bryggers.

Der kan naturligvis tilkøbes carport, udhuse o.s.v. alt afhængig af jeres ønsker og behov.

Huset fås med 3 forskellige tagkonstruktioner og prisen varierer i forhold hertil.

Bliv inspireret af flere plantegninger her:

Tagløsninger:

Funkistag Ensidigt tag Sadeltag